»en tjej! som betyder allt för mej

Istallet finns det en tjej som betyder allt för mej son heter sabrina jag älskar dej gumman jag kan inte beskriva ord om dej så mycket älskar jag dej Sabrina<3<3Astrid!!!!

Mån 21/01-08!:D:D:D

Hejsan hoppsan!!!.
Idag så ska jag rida jag ska gå med min bästis Mikaela Lindström<3.
Jag rider kl.17.15-18.15 med hon rider kl.16.15-17.15....!.
Iskolan blev det Potatisbullar och blodpudding sylt blääääääääääää...!
Nu ska jag gå till mickissssssss pussssiii


»Min bebis!!

Hej!!.
Jag rider på ett stall och jag har en favvo häst dära som heter : Trocadero med kallas för Trocce jag vill att ni ska se han så här kommer en bild  I<3LOVE YOU!!!!!image4 

»Handboll va namnet!!

Hejsan hoppsan idag var det samling vid Runda huset vid kl.13.00..!.Sen åkte vi hela jävla vägrn till Tumba det känndes typ som miljontals år....!!!!!!.Va hade upp värmnig sen skulle vi spela... Jippiiiiiiiiii.Vi vann med 11-4 sen vann vi med 15-0 men dom hade inte varigt på en matcg inann så det var jätte kulllllll!!!!!!!!!!!!!!!.Sen åt jag typ något som jag inte heter!!!  Men ses sen!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Torsdasgen den 17/01-08!

Hej idag var jag hemma itussen timmar känns det som!.
Idag har jag spelat The sims  2.Det var jätte kulll!!.Imorgon ska vi träffa våra musik lärare (nya) men jag orkar typ inte gå upp till musiken imrorron fredag musik dag??.På Fredagar rider jag också det ska bli jätte kul att få se vem jag ska ha.Men imorron slutar vi 13.00 Det är jätte skönt.Jag är medlem på en sida som heter http://www.kamrat.com/ Jag vill ge er en ska från denna hemsida alla her den typ!!!!!!! kolla ner typ två rader!!:



Jag frågade om du gillade mej, men du sa nej. Jag frågade om du tyckte ja va söt, men du sa nej. Jag frågade om ja va i ditt hjärta, men du sa nej. Jag frågade dej om du skulle gråta om ja gick, men du sa nej. Så jag gick... Du tog tag i mej o sa: Jag gillar inte dej, ja älskar dej.. Du e inte söt, du e inte vacker.. Du e inte i mitt hjärta, du e mitt hjärta.. O jag skulle inte gråta om du gick, jag skulle dö . ! <3 jag skickade en ängel att vaka över dej, men ängeln kom fort tillbaka och sa: - En ängel kan inte vaka över en annan ängel. Jag sitter på ett berg och gråter. Du sitter brevid mej och håller min hand. Plötsligt vänder du dej mot mej och frågar: -Älskar du mej? En tår rinner nerför min kind och blir en droppe i havet. Jag pekar mot havet och säger: -Den dagen du hittar droppen igen, den dagen ska jag sluta älska dej...   




Jag ville ge er den för den är  så  finnnnnnnn!!!!
Jag hopopas nui läser detta!!!!(L)(L)(L)<3  men nu måste jag gå ses om någon  timma puuuuuuuussssssiii på er alla!!!!


»Skolan!

Idag så prata vi om ''Rymnden''SKIT jobbigt!! iskolan
Asså jag vill bara sitta och skriva istället men vi var tvugna att avbryda den jätte roliga lektionen!!.
Men det var goood mat idag iskolan för det var Köttbullar eller korv och klyft potatis:S:S.
Men anars är det bara bra snart ska jag till min handboll kl. 18.00-19.00 sen kommer jag skriva mer kanse inann!!!!.Men till detss ha det  så bra så ses vi sen!(L)<3<3<3<3 hoppas att min mamma kan ta några kort på mej när jag spelar handboll!!

Idag!!!;)

Hej!.
Alla sötnosar!,
 Idag kom hem från skolan vid halv 2 tiden åt en macka sen tog cycken till lunget  träffa min kusin!.
Gick upp på hennses rum vänta en timma typ sen tog vi bussen  till dellan mycket gott jag tog en solbulle och varm choklad och min kusin Marina tos en kykling maka med kaffe!.Sen gick vi till Pressbårån och köpte tuggumi.Sen tog vi bussen hem till henne åten Pan pizza och vatten sen spela vi kort jag vann första gången men sen vill du ta revanch men det gick inte så bra:(:(. Men det blev 1-1 men det var bra.Ja sen gick vi upp spela lite poker på betsson.Sen Tog vi en kopp te.Sen kom min pappa sen var jag hemma vid nio!!.Skriver mer imorrgon efter skolan eller handbollen(L) pusssssssyyyy(L)(L) SONV GOTT!!!!! 




Detta är min kusin!

Älskar dej<3
image2

» Det första inlägget skrivs av Marina.

Jag har precis fått Astrid att skapa en blogg, jag är så fiffig! ;) Hoppas nu att hon kommer att skriva. För skriver hon, så kommer jag definitivt att läsa den, varje dag till och med. Astrid kom hit idag strax innan klockan 3. Eftersom hon är så hurtig så cyklade hon. Vi åkte sedan ned till Delzelius, där vi fikade. Astrid drack varm choklad toppad med vispgrädde, samt en bulle. Jag åt en kyckling-curry macka med kaffe. Vi gick sedan till Pressbyrån där Astrid köpte tuggummi. Sedan tog vi bussen hem. Vi ska snart gå hem till henne, jag ska följa henne så hon kommer hem med cykeln. Det är ju mörkt ute nu, så jag måste ju föregå med gott exempel! ;) Vi hörs. Pussinuss!

image1

RSS 2.0